Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-06@02:46:39 GMT

26 مرکز و مکان خدماتی متخلف در کردستان تعطیل شد

تاریخ انتشار: ۱۰ فروردین ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۷۸۷۰۶۶۴

26 مرکز و مکان خدماتی متخلف در کردستان تعطیل شد

به گزارش روز جمعه ایرنا از دبیرخانه ستاد سلامت نوروزی این دانشگاه، این روابط عمومی در تشریح عملکرد حوزه های مختلف زیر پوشش در نهمین روز از فروردین 97 اعلام کرد: همچنین در بازرسی از واحدهای صنفی، عرضه و تولید مواد غذایی و بهداشتی در مجموع پنج هزار و 559 کیلوگرم مواد غیر بهداشتی و تاریخ مصرف گذشته نیز کشف و معدوم شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در این روز همچنین 18 مورد بازدید از مرکز فوریت ها انجام شد، 10 فقره تصادف رانندگی شهری، 15 فقره تصادف برون شهری و جاده ای در استان داشتیم، تعداد تماس با مرکز 115 در مجموع یک هزار و 950 مورد بود، ماموریت مرکز فوریت های شهری 82 مورد، جاده ای 67 مورد و اعزام هوایی مصدوم با بالگرد اورژانس نیز یک مورد بود ضمن اینکه 117 نفر نیز به کمپ های سلامت و ایستگاه سلامت شهری و بین شهری مراجعه کردند.
در حوزه درمان نیز کل موارد بستری در بیمارستان ها 818 مورد بود و مراجعین به اورژانس های مراکز درمانی استان نیز شش هزار و 565 مورد، بستری جدید 629 مورد، موارد احیای بیمار هشت مورد، مرگ و میر 2 مورد، اعزام بیمار به دیگر مراکز درمانی 18 مورد، اعمال جراحی اورژانسی 38 مورد و بازدید از مراکز درمانی توسط بازرسان نیز 32 مورد گزارش شده است.
در حوزه بهداشتی و بازرسی بهداشت محیطی از مراکز، اماکن، محل های اسکان موقت، سامانه آبرسانی و اماکن عمومی 21 هزار و 434 مورد، کل بازدید از مراکز و اماکن بین راهی 251 مورد، بازرسی مشترک با سایر ادارات و سازمان های مرتبط 263 مورد، تعداد مراکز و اماکن متخلف بهداشتی معرفی شده به مراجع قضایی 91 مورد بوده است.
همچنین اخطاریه های صادره ناشی از تخلف بهداشتی بحرانی و غیر بحرانی 752 مورد، تعداد نمونه برداری مواد غذایی از سطح عرضه 441 مورد، موارد سنجش عوامل محیطی با تجهیزات پرتابل بازرسی پنج هزار و 816 مورد و موارد کلرسنجی انجام شده 26 هزار و 739 مورد بود.
در این روز 19 مورد بازدید از داروخانه ها، سه مورد کارخانجات مواد غذایی، هشت مورد سطح عرضه مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی، 2 مورد مراکز عرضه ملزومات پزشکی و پنج مورد پاسخگویی به تماس مردمی با سامانه 1490 از دیگر اقدامات ستاد سلامت نوروزی دانشگاه در حوزه غذا و دارو است.
9102
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: موسسات مالی و اعتباری رفراندوم گفت و گوی ملی غوطه شرقی ارز دیجیتال جراحی درمان روابط عمومی مراکز درمانی مواد غذایی موسسات مالی و اعتباری رفراندوم گفت و گوی ملی غوطه شرقی ارز دیجیتال امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۸۷۰۶۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت بیش از ۱۷۰ ماما در مراکز بهداشتی استان یزد

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز یزد، دکتر فروزنده کلانتری افزود: بهبود وضعیت سلامت مادران یکی از اهداف مهم سازمان ملل است و در ایران، مراقبت‌های بهداشتی از مادران از طریق نظام شبکه بهداشتی و خانه‌های بهداشت ارائه می‌شود.
وی، انجام مشاوره‌های رایگان در زمینه فرزند آوری و جوانی جمعیت، مراقبت‌های پیش از بارداری جهت زنان ۵۴-۱۰ ساله همسردار خواستار فرزند، مراقبت‌های پیش از بارداری، تجویز مکمل‌های لازم، ارجاع جهت ویزیت پزشک، دندان پزشک، ماما، کارشناس تغذیه و روان شناس، درخواست آزمایش‌های لازم قبل از بارداری برای داشتن بارداری ایمن‌تر و پیگیری مادر تا رفع مشکل یا کنترل بیماری را از جمله خدمات قابل ارائه توسط ماما‌ها در حوزه بهداشت برشمرد.
دکتر کلانتری همچنین به مراقبت‌های دوران بارداری اشاره کرد و اظهار داشت: این مراقبت‌ها شامل ۹ مراقبت است که سه مراقبت در نیمه اول بارداری و ۶ مراقبت در نیمه دوم بارداری (به محض اطلاع مادر از بارداری) انجام می‌شود.
وی افزود: اندازه گیری وزن و فشارخون و سمع قلب جنین، توزیع مکمل‌های لازم دوران بارداری به صورت رایگان، درخواست وانجام آزمایش‌های دوران بارداری، پیگیری و درمان بیماری‌های دوران بارداری و ارجاع به متخصص در صورت لزوم، برگزاری رایگان کلاس‌های آمادگی زایمان در راستای توانمندسازی مادران برای انتخاب روش زایمان وسازگار شدن با درد، آموزش ورزش‌های دوران بارداری و تن آرامی برای مادران باردار از جمله اقداماتی است که در دوران بارداری انجام می‌شود.
وی ادامه داد: آموزش‌های لازم دوران بارداری و زایمان و شیردهی، بالا بردن سطح آگاهی مادران در زمینه بارداری و زایمان طبیعی و سزارین، تامین سبد غذایی مادران مبتلا به سوء تغدیه، شناسایی مادران با بارداری نیازمند مراقبت ویژه و پیگیری روند درمان تا کنترل یا برطرف شدن مشکل از دیگر مواردی است که در دوران بارداری جهت مادران صورت می‌گیرد.
مدیر گروه جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس معاونت بهداشتی دانشگاه تصریح کرد: انجام سه بار مراقبت پس از زایمان، ارائه آموزش‌ها با توجه به نیاز مادر، مشاوره و حمایت از مادر شیرده و ارائه مکمل‌های لازم هم از خدمات ماما‌های حوزه بهداشت جهت مادرانی است که به تازگی زایمان کرده اند.
وی خاطر نشان کرد:انجام غربالگری سرطان‌های شایع زنان شامل معاینات برست و سرویکس، مشاوره‌های دوران بلوغ، مشاوره حین ازدواج، انجام مشاوره‌های رایگان در زمینه انصراف از سقط عمدی جنین و تلاش در راستای منصرف نمودن مادران از تصمیم به سقط، آموزش خود مراقبتی به تمامی بانوان و ارائه مراقبت‌ها و آموزش‌های دوران یائسگی از دیگر خدمات ماما‌ها به زنان می‌باشد.

دیگر خبرها

  • شناسایی 22 نقطه حادثه خیز شهری در کردستان
  • فعالیت بیش از ۱۷۰ ماما در مراکز بهداشتی استان یزد
  • امحای ۲۰۰۰ کیلوگرم مواد غذایی فاسد در میاندوآب
  • خسارت بارش‌های شدید به زیر ساخت‌های شهری جنت مکان گتوند
  • تخلف بهداشتی بیش از ۳۰۰ واحد صنفی را در قزوین به تعطیلی کشاند
  • امحای ۲ تن انواع مواد غذایی غیرقابل‌مصرف در میاندوآب
  • تشکیل کمپین آموزشی و مراقبتی‌های بهداشتی سالمندان در آبادان
  • امحای ۲ تن مواد غذایی فاسد در میاندوآب
  • شناسایی ۳۰۵۴ کودک مشمول قانون حمایت از جمعیت در لرستان
  • معدوم‌سازی بیش از ۳ تن مواد غذایی فاسد در میرجاوه